About

Nimeni on Ville Auvinen. Olen turkulainen pastori. Väittelin teologian tohtoriksi 2003. Pääaineeni on Uuden testamentin eksegetiikka. Väitöskirjani aihe on ”Jesus’ Teaching on Prayer”.  Työskentelen tällä hetkellä Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen lähetysjohtajana ja Sanansaattaja-lehden päätoimittajana. Keväällä 2016 minut valittiin kirkolliskokousedustajaksi seuraaviksi neljäksi vuodeksi.

Olen arkkipiispaehdokkaana kevään 2018 vaalissa.

Tällä sivustolla julkaisen kirjoituksiani, saarnojani ja puheitani, jotka on aikaisemmin julkaistu lehdissä tai pidetty erilaisissa tilanteissa. Lisäksi kirjoitan tälle sivustolle blogitekstejä. Toivon, että julkaisemani materiaali voisi herättää myös keskustelua.

Yksi kommentti artikkeliin ”About

  1. Olen saanut tuntua Villen yli kolmekymmentä vuotta. Hän on monilahjakkuus ja hänen persoonallisuutensa on rauhallinen ja rakentava. Energiaa riittää vaikka muille jaettavaksi. Siksi minulla ei ole pienintäkään pelkoa siitä, etteikö Ville onnistuisi tässä kirkon vaativammassa virassa. Järjestöpapin tehtävät antavat paljon paremmat eväät kuin vaikkapa yliopistotausta, joka joillakin piispoilla on ollut. Järjestöpappi tuntee kirkon ja seurakunnat.

    Suomen kirkko tarvitsee nyt selkeän kaikkia kunnioittavan äänen. Timo Hämäläinen, pappisvalitsija, Turun arkkihiippakunta

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s